Kajakkikaksikko on kajakki kahdelle ja näin täydellinen yhteisiin retkiin puolison tai ystävän kanssa. Poljettavassa kajakkikaksikossa kädet jäävät vapaiksi vaikka valokuvaamiseen, kalastamiseen tai lintujen bongaamiseen.

Mukavuus huipussaan

Kajakkikaksikko tarjoaa kuljettajilleen luksusretken. Poljettava kajakkikaksikko on tukeva, hiljainen ja kahden poljettavana todella nopea kulkuväline. Molemmalla kuljettajalla on käden ulottuvilla teline kupille tai pullolle ja vesitiivis lokero tavaroille. Lisäksi kajakin kannella on paikka suuremmillekin kasseille.

Poljettava kajakkikaksikko etenee reippaasti

Kaksin jaloin poljettavana kajakki kulkee hyvää vauhtia. Poljettava kajakkikaksikko onkin omiaan myös pitkille reissuille, ilman että aloittelijankaan tarvitsee pelätä väsähtävänsä kesken kaiken. Jalat jaksavat enemmän kuin kädet!

Poljettavassa kajakissa polkimet ohjaavat kahden evän liikettä kajakin pohjassa ja näin kajakki liikkuu eteenpäin. Kajakkikaksikko kulkee siihen suuntaan, mihin se ohjataan. Kajakkia voi ohjata kumpi kuljettajista vain.

Mikä loistava keksintö!

Sanotaan, että tuotekehitys on parhaimmillaan, kun mitään tuotteen osaa ei voisi poistaa. Hobien kehittäjät poistivat perinteisestä kajakista melat, ja keksivät poljettavan kajakin. Poljettava kajakki kulkee kuin pingviini Mirage Drive -eviensä avulla tehokkaasti ja luontevasti.

Mitä harrastat?

Pidätkö kalastamisesta tai lintujen bongaamisesta? Kumpikin onnistuu samalla kun kajakkikaksikko lipuu eteenpäin veden pinnalla. Mitä voisit tehdä käsilläsi samalla kun istut mukavasti pehmeässä tuolissa selkänojaan nojaten. Voit lukea karttaa, tehdä käsitöitä, soittaa banjoa tai mitä hyvänsä mieleesi juolahtaa. Kunhan muistat myös nauttia maisemista!